| Mısırlı Hafızların Kayıtları(Qaries from Egypt) Kuran-ı Kerim Aşıkları buraya... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1 |
|
Guest
|
buraya ekleyelim inşaalah.
forumankebut.net - Seyyid Said Kayıtları(1943-...) Şeyh Mısır'dandır. Şeyhin resmi: ![]() Şeyh Seyyid Said'den Tilavet örnekleri: 1-) آل عمران [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 2-) ابراهيم [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 3-) الإسراء [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 4-) البقرة [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 5-) التحريم [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 6-) الحاقة [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 7-) الحجرات و ق [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 9-) الكهف والقدر [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 10-) المائدة [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 11-) النساء [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 12-) فاطر [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 13-) فاطر [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 14-) قصار السور [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] 15-) يوسف [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (28.07.08 Saat 01:09 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#2 |
|
Şeyhten bir avuç video....
Muzemmil ve kısa sureler LİNK ÖLMÜŞ, KALDIRDIM(Alpparslan) yasin LİNK ÖLMÜŞ, KALDIRDIM(Alpparslan) Lokman LİNK ÖLMÜŞ, KALDIRDIM(Alpparslan) şeyhten videolara devammmm Nahl LİNK ÖLMÜŞ, KALDIRDIM(Alpparslan) Kehf Kadr LİNK ÖLMÜŞ, KALDIRDIM(Alpparslan) Mü'minun LİNK ÖLMÜŞ, KALDIRDIM(Alpparslan) videolar bitmediiiiiiiiiiiiiiiiiii Kıyame Kureyş LİNK ÖLMÜŞ, KALDIRDIM(Alpparslan) Kasas LİNK ÖLMÜŞ, KALDIRDIM(Alpparslan) Feth Nasr LİNK ÖLMÜŞ, KALDIRDIM(Alpparslan) daha vaaaaaaaaaaaar........ Bakara Nasr LİNK ÖLMÜŞ, KALDIRDIM(Alpparslan) Ali İmran LİNK ÖLMÜŞ, KALDIRDIM(Alpparslan) Feth LİNK ÖLMÜŞ, KALDIRDIM(Alpparslan) bunlar da sooooooooooooon.... elhamdulillah Haşr LİNK ÖLMÜŞ, KALDIRDIM(Alpparslan) İbrahim LİNK ÖLMÜŞ, KALDIRDIM(Alpparslan) Yukarıda verdiğim linkler eskimiş galiba... İndiremeyenler için yeni linkler... [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
Konu Jerusalem tarafından (31.12.07 Saat 10:34 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
s.aleykum. seyhin okudugu furkan suresinin kaydi olan varsa lütfen buraya eklesin.. ALLAH cümlenizden razi olsun.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Şeyhten videolar.....(daha önce verdiğim linklerden eskiyenleri tazeledim...)
LİNK ÖLMÜŞ, KALDIRDIM(Alpparslan)
Konu Jerusalem tarafından (31.12.07 Saat 10:34 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
En uzun nefesli kari'lerden biridir.Abdüssamed , Refet Hüseyin ve kendisi en uzun nefesli karilerdir
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
galveşle seyid said sanki ikisi ayrı tarzlar çıkarmış gibiler
konsantrasyon Konu Jerusalem tarafından (31.12.07 Saat 10:34 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Allah ömrünü uzun etsin Şeyhin Nahl suresinden makta:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] nahl Suresi(makta): [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (31.12.07 Saat 10:31 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
.....................
Konu Jerusalem tarafından (13.09.08 Saat 04:23 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#9 |
|
Kardeş
|
cok guzel.. Allah razi olsun.. okuyusta hissiyat olmasi lazim iste boyle.. malesef musiki ne kadar on plana cikarsa hissiyat azaliyor... cunku okuyucu birseyler basarma pesinde oluyor.. Musikiyi zirvede kullandigi halde manasindan taviz vermeyen kariler cok az..
Konu Jerusalem tarafından (31.12.07 Saat 10:32 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
alpaslan bey maşallah.biyografilere meraklısınız
|
|
|
|
#11 |
|
Guest
|
.....................
Konu Jerusalem tarafından (13.09.08 Saat 04:23 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#12 | |
|
Kardeş
|
Alıntı:
Sizi bilmem ama ben bu Pakistan ve Iranlilarin kuran dinleyisini cok seviyorum.. Misirlilar gibi gevezelik yok, sadece fitri tepkiler, tekbirler ve salavatlar var... Bir heyecan bir gerilimle dinliyorlar.. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Guest
|
ağabey iran ve pakistanlılardada sanki coşku gibi değilde çığırtkanlık gibi.hani biraz ifrat gibi geliyor bana
|
|
|
|
#14 |
|
Guest
|
....................
Konu Jerusalem tarafından (13.09.08 Saat 04:24 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#15 |
|
Guest
|
selamun aleykum.mısırlılar kuran dinlerken tekbir,salavat vb ederler.yani burda gevezelik yok.mısırlılar sadece anlama göre dua ediyorlar........
|
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
Şeyhin toplam 118 suresi toplanmış. Ses dosyaları iyileştirilmiş. Gürültüler temizlenmiş.
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
#17 |
|
Guest
|
.....................
|
|
|
#18 |
|
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
Selam aleykum ne yaparsam Seyyid said'in tüm okumalarını bir araya getirip faydalanabilirim. Iraklı bir kardeşimiz için bu çok önemli yardımlarınızı bekliyorum
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Guest
|
naziat:
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] enbiya-hakka-1992: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] kısar: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] hucurat: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] vasfedilemeyen bir kıraat-42 dakika-hele 10 dakikadan sonrası tarif edilemez: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] nisa:1989-taziye [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu Jerusalem tarafından (31.12.07 Saat 10:40 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#20 |
|
Guest
|
......................
|
![]() |
| Tags |