| Ortak Hatim Kuran-ı Kerim,Salavat,Kelime-i Tevhid Hatimlerini burada paylaşabilirsiniz... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1 |
|
Genel Sorumlu
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür: 459
219 Mesajına 394 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
326.Zorlanmadan 4444 Salavat Hatmi bu konuya yorum yazan herkes istediği kadar salavat getirsin 4444 tane salavat çekelim geri sayımla... forumankebut.net - 326.Zorlanmadan 4444 Salavat Hatmi [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] "Kıyâmet gününde insanların bana en yakın olanları, bana en çok salât ü selâm getirenleridir." "Kim bana bir defa salât ü selâm getirirse, bu sebeple Allâh Teâlâ da ona on misli merhamet eder." Hadislerindeki müjdeyi umarak başlayalım inşallah..Ne dersiniz..? Bir gün Resulullah sallallahu aleyhi ve sellem, yüzünde sevinç alameti olduğu halde geldi. Kendisine: "Ya Resulallah! Yüzünüzde bir sevinç işareti görüyoruz. Bunu sebebi nedir?" dedik. Buyurdu ki: "Bana melek geldi ve şöyle dedi: " Ey Muhammed! Rabbin buyuruyor ki: İstisnasız, sana salavat okuyan herkese, benim on rahmette bulunmam, sana selam okuyan herkese de on selam etmem seni memnun etmez mi?"" Hz. Enes de Resulullah'ın şöyle buyurduğunu söyledi: "Kim bana bir salat okursa, Allah da ona on salat okur ve on hatasını siler ve derecesinide on kat yükseltir." elimizde böyle bi hazine var degerlendirelim inşaAllah.. Allahumme salli ala Muhammedin ve ala Al'i Muhammed Allahım! (peygamberimiz) Hz.Muhammed'e ve aline (evladu iyaline) rahmet eyle *** Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim Ey Allahım ! Efendimiz, büyüğümüz Muhammed'e, evladu iyaline, ashabına salatu selam eyle. (Rahmet et, selametlik ver.) 4444
|
|
|
#2 |
|
Yetkili
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tesekkür: 1.761
699 Mesajına 1.000 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
4.344
|
| Kebudî Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | ~NeFHa~ (03.11.11) |
|
|
#3 |
|
Yetkili
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tesekkür: 1.761
699 Mesajına 1.000 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
4.244
|
| Kebudî Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | ~NeFHa~ (03.11.11) |
|
|
#4 |
|
Genel Sorumlu
|
|
|
#5 |
|
Genel Sorumlu
|
|
|
#6 |
|
Kardeş
Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 1 ![]() |
arkadaşlar kendi aramızda salatı tefriciyye 4444,veya 313 ayetelkürsi okusak.aramızda paylaştırırsak hergün birimizin haceti için okusak iyi olmaz mı?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Genel Sorumlu
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 714
440 Mesajına 736 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 9 ![]() |
Hz. Mevlânâ, bir ara güzel sesli hafızın okuduğu ayetleri dinlerken gözyaşlarını tutamayıp ağlamaya başlar ve neden ağladığını soruyorlar ve cevabı ise:-Güzel sesli hafızların okuduğu Kur'an sesi bana Cennet kapısının açılış sesi gibi geliyor da ondan ağlıyorum, der...
|
|
|
|
| ÜSTAD Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | ~NeFHa~ (25.01.12) |
|
|
#9 |
|
Kardeş
|
KALAN: 3 3 3 3
|
| SHAHADAT Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | ~NeFHa~ (25.01.12) |
|
|
#10 | |
|
Genel Sorumlu
Alıntı:
Selamun aleykum,
kardşim ayetelkürsi hatmimiz mevcuttur. İsteyen üyemiz tefriciye hatmi başlatıp dağıtbilir. Kalan=3.000
|
|
|
|
#11 |
|
Genel Sorumlu
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tesekkür: 714
440 Mesajına 736 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 9 ![]() |
2963...
Hz. Mevlânâ, bir ara güzel sesli hafızın okuduğu ayetleri dinlerken gözyaşlarını tutamayıp ağlamaya başlar ve neden ağladığını soruyorlar ve cevabı ise:-Güzel sesli hafızların okuduğu Kur'an sesi bana Cennet kapısının açılış sesi gibi geliyor da ondan ağlıyorum, der...
|
|
|
|
| ÜSTAD Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | ~NeFHa~ (15.02.12) |
|
|
#12 |
|
Kardeş
Tesekkür: 1
2 Mesajına 2 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 1 ![]() |
2863
Konu doktor35 tarafından (15.02.12 Saat 03:42 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
| doktor35 Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | ~NeFHa~ (15.02.12) |
![]() |
| Tags |
| 326zorlanmadan, 4444, hatmi, salavât |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|