|
|
#321 |
|
Guest
|
Akşam namazı
Güneş eğildikçe büyür gölgesi ![]() Dudağında ‘Allah en büyük!’ sesi ![]() Titriyor titriyor yer seccadesi.Ve gün son buluyor büyük ihtişam…Güneş’in Allah’a secdesi akşam! Ömer Nabi |
|
| Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | plt16 (29.07.10) |
|
|
#322 |
|
Sorumlu
|
Esîr-i derd-i aşk u mest-i câm-ı hüsn çok ammâ,
Biziz meşhûr olan Leylâ sana Mecnûn bana derler. Fuzûlî
|
|
|
#323 |
|
Guest
|
SANMA EY HACEKİ SENDEN ZER Ü SİM İSTERLER
YEVME LA YENFEUDA KALBİ SELİM İSTERLER MASİVAYA MEYL EDEN AŞIK HÜDA'DAN DUR OLUR ![]() DEFTERİ UŞŞAKTA ANIN NAMI NA MALUM OLUR. ---------- Aşk bir şem’-i ilahidir benim pervanesi Şevk bir zincirdir gönlüm ânın divânesi Şeyh Galip |
|
|
|
#327 |
|
Kardeş
Tesekkür: 1.003
131 Mesajına 233 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
Onu, sevebileceğinin en yücesiyle sevdin.
Titreme daha fazla kalbim. Bağışla kendini artık onu da ...Bırak gitsin. Bırak gitsin. O senin ezel gününden kaderin Sen onu nasılsa bin kere daha Seveceksin...-alıntı-
|
| plt16 Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 3 Kisi: | &LAL& (03.09.10), Bahr-ı Umman (08.08.10) |
|
|
#329 |
|
Guest
|
Tevekkül bâdbânın kıl küşâde fülk-i ihlâsa Eser bahr-i emelde bir müsâ'id rûzgâr elbet... (ihlâs gemisine tevekkül yelkenini aç, şu emeller denizinde beklediğin rüzgar elbet esecektir)
-Fitnât Hanım- |
|
|
|
#331 |
|
Kardeş
Tesekkür: 267
82 Mesajına 127 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 2 ![]() |
Edep bir tac imiş nur-i Hüdadan...
Giy o tacı emin ol her beladan... |
|
|
|
|
|
#332 |
|
Sorumlu
|
Bî-baht olanın bağına bir katresi düşmez
Bârân yerine dürr ü güher yağsa semâdan Ziya PAŞA
Kalp kırılsada sever dedim, -Sen hic kırık bardaktan su içtin mi? dediler. Benim de onlara cevabım: -Sen bardak kırık diye, sudan vazgectin mi?... Sana Yolculuk Yapmak Ístiyorum.!. Kes Yüregine Giden Bir Bilet; ‘Can’ Kenari Olsun
|
|
|
|
| Allahın nuru Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 3 Kisi: | Hilaloğlu (16.08.10) |
|
|
#333 |
|
Sorumlu
|
"Manasız sesten horoz sesi daha güzeldir; Hiç olmassa o, manasını bilmesede öteceği zamanı bilir. NABİ
Kalp kırılsada sever dedim, -Sen hic kırık bardaktan su içtin mi? dediler. Benim de onlara cevabım: -Sen bardak kırık diye, sudan vazgectin mi?... Sana Yolculuk Yapmak Ístiyorum.!. Kes Yüregine Giden Bir Bilet; ‘Can’ Kenari Olsun
|
|
|
|
| Allahın nuru Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: |
|
|
#335 |
|
Guest
|
başörtüsüz kadın perdesiz eve benzer
ve her perdesiz ev ya kiralıktır ya satılık NECİP FAZIL KISAKÜREK |
|
| Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 5 Kisi: |
|
|
#336 |
|
Guest
|
Yıkanlar hâtır-ı nâşâdımı yâ Rab şâd olsun
Benimçün nâmurâd olsun diyenler bermurâd olsun “Allah’ım, şâd olmayan şu gönlümü yıkanlar şâd olsunlar; benim için “Murada ermesin!” diyenler muratlarına ersinler!..” naili |
|
|
|
#337 |
|
Sorumlu
|
Çağrıldığın yere erinme Çağrılmadığın yerde görünme
|
|
|
|
|
|
#338 |
|
Guest
|
Bir göz ki onun olmaya ibret nazarında
Ol düşmanıdır sahibinin baş üzerinde.” Niyaz-i Misri (ks) ---------- su uyur,düşman uyur;haste-i hicran uyumaz..(şehy galib) haste_hasta.. |
|
|
|
#339 |
|
Sorumlu
|
Pişkinin halini anlayamaz ham,
Kısa kesmek gerek sözü vesselam.
|
|
|
|
| Allahın nuru Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi: | münibe (31.08.10) |
|
|
#340 |
|
Sorumlu
|
Her bir merâm yâra tamâm söylenilmiyor,
Olmazsa yâr âşıka râm söylenilmiyor. (Enderunlu Vâsıf)
|
![]() |
| Tags |
| beyit, güne, ler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|