![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1 |
|
Kardeş
Tesekkür: 125
62 Mesajına 99 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
..........forumankebut.net - FROM FOREİGN HOŞ geldin ey hasret diyarlarının mis kokan GÜLÜ Nice yıllar var ki Sensizliği yaşadık ölü ruhlarımızla Bitkin yüzler, solgun bakışlar, kokmuş cesedler Seni bekledik SULTANIM SENİ arzuladık Uçurumun eşiğindeydik SULTANIM Seni duymadan, Cehennemin alevleri vardı her dem korku salan Ama Seni anlattılar sonraları, İncilde gördük Seni Tevratta Acımadı ayaklarımız diken tarlalarından koşarken Sana Her nefeste Seni çektik içimize Bulduk Seni kainat KİTABINDA, Allahın Nuru altında Seni okuduk her hecede, Sana gelen yollar gördük Senin için yazıyordu mukaddes Kitapta Yaratılmıştı bütün âlem Senin için, Senin aşkına Varlığımızı Sana borçluyduk demek Sen varsın diye vardı bunca güzellik Gül, kokusunu Senden almış Güneş ışığını Senden esinlenmişti Ay, nur yüzünden almıştı şeklini Senden öğrenmişti karanlıklara ziya olmayı Anneler Senden öğrenmişti şefkati, sevgiyi Çocuklar SEN DE istemişti İsmail gibi kurban olmayı Allaha Can olmuştun kimsesizlere, seslendi ondan Sana bütün alem: Yetiş ey kimsesizler Kimsesi, .......... foreign Konu Hizülzeyat tarafından (22.08.10 Saat 05:12 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
| foreign Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi: | hümeyra-pembecik- (23.08.10) |
|
|
#2 |
|
Kardeş
Vuslat istiyorum… Vuslat istiyorum bugünlerde her zamankinden daha çok, Sevgiliyi istiyorum asırlardan daha çok, Dua istiyorum yola çıkmak için, her zamankinden daha samimi, Niyet et dilim orucun yanına, kalbin ağzıyla: Senin rızan için Rabbim, oruçlu vuslat istiyorum. Meryem annemiz gibi iftar saatlerinde, Bugün orucumu Sevgiliyle açmak istiyorum. Alemlerin Efendisine misafir olmak ve orucumu, Şehadet iksiriyle açmak istiyorum, Bugün vuslat istiyorum her zamankinden daha halis.. Her zamankinden daha susuz yüreğim, Dilim bir Sana dönüyor bugün. Bugün Sana aç bedenim, Kuran ı Hakimi Sana okuyorum bugün, Sayfa aralarına damlıyor gözyaşlarım ve Seni görüyorum Şehri Ramazenellezi derken Hatimle birlikte vuslat istiyorum bugün. Bügüm mihrapta Sen varsın,
Oruçlu namazlarımı Senin arkanda kılmak istiyorum, İlk niyetin ardından, vuslata niyet ederek varıyorum huzura, Başım kalkmıyor bu kez secdeden ve ağlıyorum hıçkıra hıçkıra Vuslat gerek bana Ya Resulallah, Nurdan yollar görüyorum oruçlu gözlerimle, Beyaz hırkamı alıp sırtıma yola koyuluyorum, Vuslata yürüyorum… foreign
Konu Kebudî tarafından (21.08.10 Saat 11:29 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: üye ricasi üzere baslik düzeltilmistir |
|
|
|
| foreign Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 5 Kisi: |
|
|
#3 |
|
Kardeş
Tesekkür: 267
82 Mesajına 127 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 2 ![]() |
Yollar gideceklerin..
Şu tekbir getiren mağara örümceklerin değil Peygamberlerindir meleklerindir. A. Nihat Asya'dan... MAAŞALLAH |
|
|
|
| Bahr-ı Umman Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | foreign (17.08.10) |
|
|
#4 | |
|
Genel Sorumlu
Tesekkür: 1.299
665 Mesajına 969 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 13 ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kardeş
ALLah razı olsun. Güzellik gören gözlerdedir...
|
|
|
|
#6 |
|
Kardeş
ÇARESİZ KALDIM Sokaktayım bugün, günah tozunda boğuldum. Nasıl anlatayım, nerden başlayayım; Edebime dokundu bugün hayal şehir, Bağışla Ya Resullah bir şey edemedim. Ramazan kapıda kalmış, davet eden yok içeri Bakışlar Sensiz kalmış, gözler boyalı Gördüm Ya Resulallah, ağladım ama bir şey diyemedim Sokaklarında cehennem levhaları gördüm bugün, Yürüyen cesedlerle doluydu her yan. Korkusuzlar gördüm edep yoksunu, dedim ama; Anlatamadım Ya Resulallah. Cuma aradım kokmuş caddelerinde, Sordum da cevap alamadım, Buldum ama Kilisenin gölgesinde kalmış minareler, Yüreğime dokundu, ağladım ama affet; Bir şey edemedim. İmam yetişti imdadıma Vel Asr diye başlarken “Bütün insanlar hüsrandadır”, salih amel işleyenler hariç Diye devam ederken; Sağır kulaklar gördüm, sarhoş nefesler Takatim kalmadı, düşerim derken bir fısıltı duydum, Cennet adamlar istediği gibi cehennem de adamlar ister… foreign
|
|
| foreign Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 5 Kisi: |
|
|
#8 |
|
Kardeş
Allah razı olsun.
|
|
|
|
#9 | |
|
Tesekkür: 246
47 Mesajına 66 Teşekkür Aldı
Alıntı:
MAŞA'ALLAH çok manidar.bu duyguyu ve bu yeteneği size veren ve bizimle paylaşmanıza izin veren ALLAH C.C. A SONSUZ HAMD VE SENALAR OLSUN.vesselam ---------- ...BU GECE BAŞKA DİYARLARA AÇILIR GÖZLERİM, BAŞKA DİYARLARDAN GELEN GÜLLERİN KOKUSUYLA DEMLENİR YÜREĞİM. SAKİN GECEN BİR GÜNÜN ARDINDAN,BEKLENİLEN AŞK-I NEBİ NİN HASRETİDİR BEKLERİZ USANMADAN... BEKLEMEK BİZİM ŞEREFİMİZDİR. BEKLENİLEN HABİBULLAH OLUNCA... GÖZLERİM KAPALI,KALBİM HİCRET EDER BU GECE, TEFEKKÜR EDERKEN KALBİM, O SON GÜNÜ ARZULARIM YÜREĞİM... HAKKA AÇILAN O İLK GÜNÜ... BİR VUSLAT GÜNÜDÜR ÖZLENEN... DÜĞÜNÜM OLUR,AĞLARIM ! BİR TEVHİD CÜMLESİ İLE KAPANIRSA DUDAKLAR... ALLAH BİR ! ALLAH BİR ! vesselam
|
|
|
| hümeyra-pembecik- Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | foreign (23.08.10) |
|
|
#10 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#11 |
|
Kardeş
gel hadi .......................................... .............................. göster hadi bir parça endamından
can olsun gönüllere, aşk u merhem olsun ruhumun feri, aşkımın leylası hadi he de bana ölü ruhuma can kat, girip her dem rüyalarıma seni uyuyayım, seninle uyanayım açınca gözlerimi seher vakti bir parça sen göreyim seninle başlasın hayat, bitmesin bu açılış senfonisi, tükenmesin seni çalan titrek nefesim açınca odamın penceresini, kokun dolsun yüreğimin her köşesine günaydın de bana, güneş gibi aydınlat bu karanlık mahzenimi uzatırken kalbimi inceden ellerine haykırsın bedenim bütün aleme hoş geldin ey yar, hoş geldin canlar canı, hoş geldin, hoş geldin foreign
Konu foreign tarafından (19.02.11 Saat 06:28 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Kardeş
...BU GECE BAŞKA DİYARLARA AÇILIR GÖZLERİM,
BAŞKA DİYARLARDAN GELEN GÜLLERİN KOKUSUYLA DEMLENİR YÜREĞİM. SAKİN GECEN BİR GÜNÜN ARDINDAN,BEKLENİLEN AŞK-I NEBİ NİN HASRETİDİR BEKLERİZ USANMADAN... BEKLEMEK BİZİM ŞEREFİMİZDİR. BEKLENİLEN HABİBULLAH OLUNCA... GÖZLERİM KAPALI,KALBİM HİCRET EDER BU GECE, TEFEKKÜR EDERKEN KALBİM, O SON GÜNÜ ARZULARIM YÜREĞİM... HAKKA AÇILAN O İLK GÜNÜ... BİR VUSLAT GÜNÜDÜR ÖZLENEN... DÜĞÜNÜM OLUR,AĞLARIM ! BİR TEVHİD CÜMLESİ İLE KAPANIRSA DUDAKLAR... ALLAH BİR ! ALLAH BİR ! vesselam Allah razı olsun. Vuslat kokuyor şiiriniz. Mübarek ayda iki kat daha fazla arzuluyor insan...
|
|
|
|
#13 |
|
selamunaleykum.çok acemıce olduğu bellı değılmı
vuslat bizim için 14 asırdan beridir devam ediyor kardesim.ayrıca benım acemılığımın yanında sizin paylaştıklarınız daha okunmaya değer.daha bir güzel.maşa'ALLAH. vesselam
Konu hümeyra-pembecik- tarafından (24.08.10 Saat 06:52 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Kardeş
VE aleyküm selam. Estağfurullah kardeşim. Ben size katılmıyorum şiiriniz oldukça manidar. Yüreğinize, kaleminize sağlık.
Ey tali! Ölümden ne beterdir bu karanlık! Ey aşk! O gönüller sana maloldular artık! Ey vuslat! O aşıkları efsuna ramet! Ey tatlı ve ulvi gece! Yıllarca devam et! Yahya Kemal ---------- Vefa gerek Vefa gerek, değil vefasızlık, En evvel onu Yaradana gerek vefa, Kalu belada verilen söze vefa gerek, değil unutmak, İnsan olmaklığımıza vefa gerek. En Sevgiliye ümmet olup O’na hasret kalışımıza vefa gerek, Müslüman olup, ibadet edebildiğimize, Irakta, Filistinde, Pakistanda; Bombalar altında olmadığımıza, vefa gerek Silip gözyaşlarını kardeşlerimizin, Sevgilinin “kardeşlerimdir” dediği kardeşlerimize Vefa gerek, vefalı olmak gerek. Namaza gerek vefa oruca, On bir ayın Sultanına, Gecelerin en Sevgili kokanına gerek vefa; Ağlamaklı gece hallerine, Teheccüdlere vefa gerek. Sahurdaki davul sesisine gerek vefa, değil uyumak İftar açarken aç kardeşlerimize gerek vefa, Rabbimin binbir nimetlerine vefa gerek. Vefayı öğrendiğimiz yere gerek vefa Sayfalarına canlar feda, canana gerek vefa Allahın kelamına, Sevgilinin içinde açtığı güle Hatimlerimize vefa gerek, değil rafları süslemek Vefa gerek dostlar, dosta vefa gerek
Değil vefasızlık.. foreign
|
|
| foreign Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi: | Bahr-ı Umman (25.08.10), iraz (25.08.10) |
|
|
#16 | |
|
Genel Sorumlu
Alıntı:
Vefa gerek dostum vefa Hem Filistine hem Pakistana Vefa gerek dostum vefa Hem gözyaşına hem vicdanına... Ağlasın diye verilen gözlerin vefası ancak gözyaşıyla ödenir...
|
|
|
|
|
#17 |
|
Kardeş
Allah razı olsun. Dörtlüğünüz çok güzel ve son mısra çok önemli çünkü;
Hakka karşı en büyük vefasızlık ağlamamak ya da ağlayamamaktır... Bahr ı Umman kardeşim güzel ifade emiş. Dostun vefasızlığı ramazanda daha çok üzüyor.
Konu foreign tarafından (26.08.10 Saat 01:23 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
| foreign Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | Bahr-ı Umman (27.08.10) |
|
|
#18 |
|
Vefa gerek dostum vefa
Hem Filistine hem Pakistana Vefa gerek dostum vefa Hem gözyaşına hem vicdanına... Ağlasın diye verilen gözlerin vefası ancak gözyaşıyla ödenir... MAŞA'ALLAH çok anlamlı olmuş.gercekten ümmet olarak ihtiyacımız var vefaya.''dua mü'minin miracıdır'' buyuruyor efendimiz s.a.v. her daim dualarımız kardeslerimiz için. NOT:Ramazan fitreleri pakıstana gönderiliyormuş inşa'ALLAH ailemin fitrelerini pakistana göndericem herkese tavsiye ederim.vesselam
|
|
| hümeyra-pembecik- Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | foreign (27.08.10) |
|
|
#19 |
|
Kardeş
NOT:Ramazan fitreleri pakıstana gönderiliyormuş inşa'ALLAH ailemin fitrelerini pakistana göndericem herkese tavsiye ederim.vesselam[/QUOTE]
Allah razı olsun. Pakistanın Kurtuluş savaşındaki yardımlarını unutmamak gerek. Yanlış hatırlamıyorsam bebeğini satan anneler anlatılırdı. Fitrelerimizi oraya göndermek kardeşlrimiz için bir teselli kaynağı olur.
|
|
|
|
#20 |
|
Genel Sorumlu
Bugün vaazda oralardan bahsettiler. Fedakarlıklardan.
|
|
![]() |
| Tags |
| Çaresİz, foreign, foreİgn, from foreign, istiyorum, kaldim, sultanım, vuslat |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|