| Tefsir-Tecvid(Kıraat)-Makam Bölümü(Commentary-Tajweed-Maqam) Kur’an-ı Kerim’i usûlüne göre açıklamak ve yorumlamak... |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1 |
|
Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
ARKADAŞLAR ÖMER NASUHİ BİLMEN TEFSİRİ ARIYORUM ELİNDE BULUNAN ARKADAŞLAR YAYINLAYABİLİRSE ÇOK SEVİNİRİM. GENELDE BAZI SİTE VE FORMLARDA BU TEFSİR İÇİN VERİLEN LİNKLER KIRIK DURUMDA. PAYLAŞIM YAPANLARDAN
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Buradan indirebilirsin kardeşim.
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Rar şifresi: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu tacbas tarafından (15.07.07 Saat 01:36 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kardeş
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 2 ![]() |
link hakkın rahmetine kavuşmuş dostlar
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Tesekkür: 620
394 Mesajına 778 Teşekkür Aldı
Ben kendi siteme yüklüyorum arkadaşlar oradan istifade edebilirsiniz...Şuan İtikad ve Taharet bölümleri tamamlandı, diğer bölümler de en kısa zamanda tamamlanacak inşallah...
[Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] ---------- Özür dilerim İslam İlmihali olarak anladım, siz tefsir istemişsiniz...Benim bahsettiğim ilmihal, tefsir bulunca eklerim...
|
|
|
|
#6 |
|
Tesekkür: 620
394 Mesajına 778 Teşekkür Aldı
Bazı tefsirleri bulduk:
Ömer Nasuhi Bilmen Tefsiri ve İlmihali: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Elmalılı Hamdi Yazır-Hak dini Kur'an Dili [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Mevdudi-Tefhim-ul-Kur'an [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Seyyid Kutub-Fi Zilalil Kur'an [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Taberi Tefsiri [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] mediafire sitesi sizden password isteyecek: [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] yazarsınız...
|
|
| Jerusalem Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | Belinay (16.09.10) |
![]() |
| Tags |
| ariyorum, bilmen, nasuhi, tefsiri, ömer |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|