| Üyelik Sorunları / Aktivasyon Bölümü Üyelik sorunu olan kardeşlerimiz ziyaretçi olarak girip, kullanıcı adı ve geçerli e-posta adreslerini yazarak hesaplarının aktiflenmesini isteyebilirler. |
![]() |
| Seçenekler |
|
|
#1 |
|
Sorumlu
Tesekkür: 455
486 Mesajına 835 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 5 ![]() |
üye girişi yaptıktan sonra her hangi bi konuya cevap vermek için yazı yazmaya başlıyorum, yazma işlemi bittikten sonra yayınla dediğimde birde bakıyorum forumdan çıkmış
bu yuzden aynı yazıları birkaç kez yazmak zorunda kaldım, zulum gibi geldi. şevki kırılıyor insanın yahu, aynı duygularla aynı yazı bi daha yazılmaz ki
Sultân-ı Resûl Şâh-ı mümeccedsin efendim Bîçârelere devlet-i sermedsin efendim. Dîvân-ı ilâhide ser-âmendsin efendim. Menşûr-i “leamrük” le müeyyedsin efendim Sen Ahmed-ü Mahmûd-ü Muhammedsin efendim, Hak’dan bize Sultân-ı müeyyedsin efendim!... ![]() Şeyh Galib "derin yaralarını sardıkların senin eline vururken, sen aldırmayıp yaralarını sarmaya devam ediyorsun." IŞIK ADAM |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kardeş
|
yazdığınız yazıyı her zaman kopyalayın o zaman yazınız kaybolmaz tabi başka bir şey üzerine kopyalamazsanız durum düzelince kopyayı yapıştırırsınız yazınız değişmez aynı şeyi tekrar tekrar yazmazsınız.
|
|
| Tarifdunyasi Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | bedi (01.03.10) |
|
|
#3 |
|
Tesekkür: 304
434 Mesajına 727 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 8 ![]() |
bende hiç öyle olmuyor
hayret:S
|
| Bed_ra_ka Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | bedi (01.03.10) |
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Alıntı:
Bedi kardeşim teknik açıdan bir sorundanmı kaynaklanıp kaynaklanmdığını bilmiyorum. Ama benim de ilk üye olduğum dönemlerde sizin bahsettiğiniz sorun oluyordu..Sonra foruma girerken nicimiz,şifremizi yazdıktan sonra "beni hatırla"kutucuğunu işaretlediğimde bu sorunun ortadan kalktağını farkettim..Sizde bir deneyin isterseniz.Bu sorununuz devam ederse teknik konularda bilgili yönetici veya sorumlu kardeşlerimiz yardımcı olacaklardır inşAllah.Selam ve dua ile.. |
|
|
| Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | bedi (01.03.10) |
|
|
#5 | |
|
Sorumlu
Alıntı:
"bende hiç öyle olmuyor" aynı ekranda saatlerce sürerse bi yazı , sizde de olur,(yazamamaktan değilde sürekli bi iş çıkıyor kalkıp oturayım derken bazan saatler alabiliyor) kopyalamakta kesin çözüm değil gibi, cünkü sürekli birşeyler kopyalıyoruz, nereye kadar...
Sultân-ı Resûl Şâh-ı mümeccedsin efendim Bîçârelere devlet-i sermedsin efendim. Dîvân-ı ilâhide ser-âmendsin efendim. Menşûr-i “leamrük” le müeyyedsin efendim Sen Ahmed-ü Mahmûd-ü Muhammedsin efendim, Hak’dan bize Sultân-ı müeyyedsin efendim!... ![]() Şeyh Galib "derin yaralarını sardıkların senin eline vururken, sen aldırmayıp yaralarını sarmaya devam ediyorsun." IŞIK ADAM Konu bedi tarafından (01.03.10 Saat 06:59 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yetkili
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tesekkür: 1.761
696 Mesajına 997 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
Bu konu beni asar maalesef
|
| Kebudî Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | bedi (01.03.10) |
|
|
#7 |
|
Kardeş
Tesekkür: 157
172 Mesajına 312 Teşekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 7 ![]() |
Bu sorunun en kısa yoldan çözümü yazıyı yazarken arada bir 15-20-30 dakika civarı başka linke mesela "yeni mesajlar"a sağ tıklayıp yeni pencerede aç yapın. Çok uzun süre aktif işlem yapmamış olma durumunuz olmayacağı için o şekilde bu sorunla karşılaşmazsınız..
Teknik olarak da tek yapılabilecek şey kullanıcı adınızla giriş yaparken yeni bir ek yapılıp işte şu süre kadar bağlı kal ya da sürekli bağlı kal gibi seçeneklerle çözülebilir.
İnsan hiçbir söz söylemez ki, yanında gözetleyen yazmaya hazır bir melek bulunmasın. (Kaf Suresi - 18) ![]() ![]() ![]() ![]() Söz ağızdan çıkana kadar senin esirindir. Ağızdan çıktıktan sonra sen onun esiri olursun. [Hz. Ali (k.v.)] [Linki sadece üyelerimiz Görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Konu cahid tarafından (01.03.10 Saat 07:30 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
| cahid Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | bedi (01.03.10) |
|
|
#8 |
|
Guest
|
Bu sorunun forumla alakası olduğunu sanmıyorum. Üye girişi yaparken, "beni hatırla" kutucuğunu işaretledikten sonra atmaması gerek. Ama kullanmış olduğunuz temayı değişerek birde öyle deneyebilirsiniz. Ki hatayı çözmeye çalışalım.
Tarif dünyasi kardeşin söylemek istediği, kopyala yapıştır türü mesajlar yazın değil. Yazacağınız mesajı/yazıyı, önce word gibi bir sayfaya yazıp ctrl+s ile kaydettikten sonra, ordan kopyalayarak forumdaki mesaj panosuna yapıştırırsanız, forumda bu tür hatalar olduğunda, emeğiniz zayi olmamış olur ve word e yazmış olduğunuz yazıyı tekrar alıp kullanabilirsiniz. Yazdığınız yazı yarım saat gibi uzun sürecekse, cahid kardeşimin dediği gibide yapabilirsiniz. |
|
|
|
#9 |
|
Sorumlu
hepinize teşekkür ederim zahmette bulunup cevap verdiğiniz için, alternatifleri değerlendireceğiz inşallah. Allah razı olsun,
Sultân-ı Resûl Şâh-ı mümeccedsin efendim Bîçârelere devlet-i sermedsin efendim. Dîvân-ı ilâhide ser-âmendsin efendim. Menşûr-i “leamrük” le müeyyedsin efendim Sen Ahmed-ü Mahmûd-ü Muhammedsin efendim, Hak’dan bize Sultân-ı müeyyedsin efendim!... ![]() Şeyh Galib "derin yaralarını sardıkların senin eline vururken, sen aldırmayıp yaralarını sarmaya devam ediyorsun." IŞIK ADAM |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| değerli, moderatörlerimizden, rica |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|